dijous de valents by Lopes

ATPC la pluja
9.15 al carril bici, som qk d’ort, mad, cañi i lopes. Truca el peugeot dient que esta al taller, qkdort li diu que estem al carril bici i el tio no s’ho creu, hem de cridar tots per convencel. L’esperem i quan arriba plou, diu que estem bojos (mira qui parla).
No tenim guia, no sabem que fer, els ponts de castellar, la pola…al final decidim pujar amunt…plou molt poc. Travessem la riera per putejar l’skoda i amunt fins matadepera. Estem decidits per anar fins la font de la pola pero es gira el cel i ens acollonim, anem fins can pelags i allà anem a buscar el cami de can robert a can pobla. Un cop allà al skoda se li gira el cervell i diu que el seu sogre te una ampolla de gran reserva i no vol que se la foti sol, aixi que fot el camp, i ens quedem amb cara de rucs. Travessem matadepera empaitats pels gossos i anem a buscar cami moliner on ens fotem bocata mirant la lluna i gallifa. El Mad va fent fotos mentre el qkdort ens explica el cel que te de dona. Can Torres, hello kity i cap a casa.
En arribar em trobo la dona mirant un programa de vius que parlen amb morts, o al reves, ves a saber, i em diu que no esta tan malament…menys mal que hem sortit!
ATPC la pluja
Albert López

1 comenta a "dijous de valents by Lopes"

Leave a Reply