Membres de l’equip

Lapi:

Va arribar al esport del mountain bike després de deixar el món de les motos de carretera per les rodalies de Can Fanga perquè un dia va somiar que no podia fer una corba. Als seus inicis del BTT tenia una bici rígida amb només 10cm de suspensió.  Posteriorment, després de varies bicicletes més va tenir una Lapierre que va donar origen al seu nick “Lapi” quan va trencar el quadre. Actualment fa servir una Specialized Stumpjumper. També és el nostre especialista cartogràfic i enginyer de rutes. Actualment lidera la secció interna de mapes i GPS.

Keika:

És l’expert en organitzar viatges i sortides del grup. D’amunt la bicicleta és resistent com un toro (però sense banyes). També ha sigut finisher de la NonStop (Pedals de Foc Non Stop), probablement la prova més dura en BTT al nostre territori. Actualment compagina aquest esport amb tasques de gestió i direcció al club com a secretari general.

Capità:

Soci fundador del grup. Una força de la natura des del primer dia, te unes cames més fortes que els pistons del motor del Wrangler. La seva dieta secreta per estar tan fort consisteix a menjar molt i molt enciam. En ruta sempre es desvia per ajudar als demes així que hi ha un problema mecànic. És el únic capaç de canviar una roda punxada sense desmuntables. Quan algú té una pàjara ell sempre està al costat. Un 10 com a company!

Ironman:

És d’un altre planeta, puja com un crack, s’entrena com un crack, pedala com un crack, es cuida com un crack….el gendre que tota filla voldria per a la seva mare de ben plantat i tot un gentleman. També ha participat en diverses proves d’ultra trail i Ironman (origen del seu nick).

Lidl:

És l’especialista en la secció de bicicleta d’una famosa cadena de supermercats alemanys. A la bici és constant i té molta tècnica baixant trialeres impossibles. A cap gros no el guanya ningú i si ell diu que s’ha de  pujar , es que es puja i punto.

Tiet:

Tot ell és testosterona pura, es resistent com un toro. Pedala al seu ritme constant i sense pausa. És com un dièsel, després de 1000km encara pot seguir pedalant mil més! També li agrada escoltar música mentre pedala amb la seva flamant Santa Cruz de color taronja metal·litzat.

Matxete:

És un baixador innat, obsessionat amb baixades verticals impossibles sempre baixa les trialeres més difícils com un coet. Quan té estones lliures s’emporta a la família per col·laborar en tasques de restauració i obertura de camins. Gracies al seu poderós matxet no hi ha cap branca que se li resisteixi. Al hivern mai fa servir pantalons llarg, encara que nevi ell surt amb pantalons curts i mai es posa malalt.

Lotieso:

Soci fundador del grup, un veterà de cap a peus i amb una força descomunal. Ha participat en la Pedals Non Stop quedant el primer de la seva categoria. Li agrada passar per corriols impossibles i plens d’esbarzers, i sobretot per les rampes mes empinades de la muntanya. Es passa les sortides rient i el seu bon rotllo és contagia a la resta del grup creant molt bon ambient. És un membre bàsic pel futur del nostre club.

Dolcet:

No es tracta d’una QK normal ni d’una del nucli dur. Estem parlant d’un autèntic SENYOR. Es dels que no falla mai, no fa soroll i sembla que no hi sigui, però sempre està pendent de tothom. És el pioner de les llums LEDs d’alta potència i gràcies a ell tots estem ben il·luminats.  El seu arsenal de llums és espectacular!  És fort, valent i molt molt resistent.

Ton:

És una QK molt especial. Té un sentit de l’humor únic, fa bons retratus i les millors cròniques que s’han fet són seves. És elegant  i sempre va conjuntat de cullons.

Es el rei de rondinar, però ell va fent, va fent, va fent…No hi ha ningú que tingui millor tècnica que ell, baixant les trialeres és mel, i puja com els àngels.

Borles:

El guapo del grup, elegant damunt i a baix de la bici, no aixeca mai la veu i sap perfectament a qui ha de seguir i a qui no.

Putxi:

Iniciat en el món del ciclisme des de ben jovenet. Actualment és el únic casat del grup que la dona li deixa guardar 6 bicicletes a casa. Li agrada sortir per carretera i muntanya i és fort, ràpid i resistent.

Sanitari :

Un enviat de Déu per fer el bé a la Terra. La bici li serveix per a desconnectar del món de la sanitat. No te mai un no per a ningú que necessita les seves atencions, és el DOCTORE en majúscules. Sempre està pendent que ningú es quedi despenjat. Ell és l’àngel de la guarda de les QKs imprescindible en el grup!

Mad:

La seva bicicleta sembla el quadre de comandament d’un Boeing-747, sempre a la última en tecnologia. Va iniciar-se al món del BTT amb una rígida, posteriorment va canviar a una Començal 100mm front-suspension i a data d’avui utilitza una Cube Sting Super-HPC amb suspensió doble. Un diumenge al matí que arribava tard, va arribar menjant madalenes perquè no havia esmorzat. Aquest fet va donar origen al seu nick en relació a les exquisides magdalenes que portava a la butxaca del mallot. Durant les sortides oficials, és el nostre cámara del grup, ens fa uns vídeos espectaculars! Actualment també compagina la bicicleta amb tasques de gestió i direcció al club com a secretari de tecnologia i Internet.

Nicky:

El que viu millor de tots, entrena quan li dona la gana, està prim, és educat, té cultura i se’n recorda del nom de tots els pobles , trencalls i corriols. Abans de venir a les QKs sortia amb la Penya Nickys de carretera. Actualment segueix compaginant les dues modalitats.

Cunyau:

Incorporat al grup a l’estiu de 2011. El seu nick va ser clar al ser el cunyat del Lidl i del Sanitari. Va començar la seva trajectòria amb una Trek rígida, però, aviat va començar a provar i testar bicicletes de totes les mesures, formes i formats, fins que al primer trimestre de 2013 ha fet el canvi a una Merida doble lleugera, lleugera! Sempre dona ànims a tots!

QKi:

QKa d’Or:

Bikinis:

Lopes:

Raul:

Tinick:

Skoda:

Canyi:

Reflecs:

Farell:

Canondale: