Qui som

Sobre les QKs:

QKs de Llum, abreviatura de “Cuques de Llum” és un club ciclista majoritàriament de BTT o MTB (Mountain-bike) establert a la localitat de  Terrassa (Barcelona) que va ser creat al 2002 per varis empresaris i professionals liberals amants d’aquest esport. Des de l’any 2002  sortim en bicicleta per la nit, probablement el som el primer club ciclista nocturn de Catalunya.

QKs MTB Team
Final d’etapa ruta “Terrassa – La Roca de Muntanyola (Vic)” – QKs de LLum 2011

¿Què fem?

El nostre programa setmanal consisteix en sortides en bicicleta de muntanya d’un parell d’hores cada dimarts i dijous a la tarda-nit finalitzant en un restaurant on recuperem forces i compartim les experiències viscudes. Aquestes rutes discorren per les rodalies del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac, entre Terrassa,  Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Sabadell (província de Barcelona).

El dissabte s’organitzen sortides amb bicicleta de carretera per Terrassa, Sabadell, Granollers, Manresa i altres localitats de la província de Barcelona.

El diumenge les rutes es fan amb bicicleta de muntanya i se sol anar per la Serra de Collserola (a la part alta de Barcelona). A vegades ens endinsem en la ciutat, creuant tot el centre urbà de nord a sud, fins a arribar al Port Olímpic, on vam realitzem una parada i un descans per a menjar i compartir sensacions.

A l’estiu es realitzen rutes més llargues (de tres o quatre dies). Hem participat en alguns dels itineraris més famosos del món de la bicicleta a Catalunya: Volta a la Cerdanya, Pedals de Foc, Tracks del Diable, Pedals d’Occitània, Epic Trail,Bi6000, …