QK’s a Esport 3 by 6q


9:30h al Q8, integrants, Keika amb flamant 4×4 i de copi Nicky Freacky (Sense mallot penya nicki’s), Tiet binston amb “la maquina”, Pivón de la TV + Joan lo Camara de Lleide amb cotxu, Qk d’or arriba amb el Tàbac també lluint 4×4, Dolçet amb cotxu, Madalenes amb bici i camera de vidriu, 6q amb Nano de la rossa, amb MEGANE!

Pugem al cotxu i cap al costat de l’Agara, Tothom li diu al de Lleide, “Que no surti l’Agara!!!”allà fem les primeres preses i l’entrevista a la qk d’or, qui tot i nerviós se’n surt.

Agafem cotxus cap la tertrana, allà el Pivón de la TV fa intro, mentre els altres fem veure que som molt amics.. El keika, diu: “Gispi baixa per aquí!” El càmera li pren la paraula.. au 6q arrossega bici cap amunt, i baixa foten-se la gran llet! Tots els cabrons riuen!!! El Càmara diu, això per preses falses. Torna a carregar bicis i en cotxu fins Can Torres, 4 planós i el Pivón torna a xerrar mentre esmorzem.

Ara amb tots pedalant cap a Coll de Grua, Keika, Càmara i 6q, en cotxu. Allà 10 preses, el Tàbac, puja el tranco just quant no hi havia càmera! Fem presa fent corriol de pujada amb el Montseny a darrera i fem ridícul espantós, tots caminant!

Baixem corriol cap a dipòsits, 10 preses, el Ton intenta col•locar assegurança al càmera. Jo intento fer biplaça la meva specialized. Als dipòsits entrevista a Tàbac, que si, el senglar, que si barrufet rondinarie.. Allà la qk d’or comença a preguntar on cullons hem deixat els cotxus. Cap el Montrodon, allà presa de Càmara des del 4×4 del Keika, el Pivón esbufega! A dalt el Montrodon ens trobem el Canondale amb por i m’entrevisten.. impressionant….

Anem a buscar cotxus, amb bici triguem deu minuts menys que en cotxu, el Keika ha fet la volta a Catalunya. Mentre esperem, en petit comitè el Tiet demana foto del Pivon pel bloc. Agafem cotxu i cap el lagu peti, allà 4 preses i 3 entrevistes… Nano de la rossa i Nicky Freacky.

Corten!!! És fot a ploure i apareix el Canondale sense por, lluint flamant Epic de 29!

Són les 15 i hem fet 4 km sobre la bici, hi ha gana!

Premit s’ha matao Paco: 6q
Premit Qk d’or TV3 pla del bon aire: Qk d’or!
Premit he de vendre una assegurança: Tàbac
Premit GPS: Keika

Sempre de bon rotllo

6q 

 

Leave a Reply