Premis QKs 3a edició – Bi6000 2013

Premis QKs 3a edició – Bi6000 2013

Com ve essent tradició, al club ciclista QKs.cat (QKs de Llum) atorguem anualment diferents reconeixements  als membres del nostre club. Aquesta ocasió vam aprofitar el segon dia de la ruta Bi6000 pel Ripollès, que ens trobàvem tots junts a Sant Joan de les Abadesses i vam fer entrega de la 3a edició dels premis QKistes.

Keika lleguint entrega premis QKs
Acte de presentació dels premis QKs

Primer Premit

Tan se val d’on venim, si del Sud o del Nord… ell ve del Sud.

De la terra, del Barça, l’estelada, fent camí cap a Ítaca, és un lluitador incansable per la llibertat del país.

Bicicletamement parlant és un crak dels cracks, ha fet les rutes mes extremes que es coneixen, voltes a la Cerdanya,  non-stop, transpyr, quebrantahuesos….incansable!

A casa seva té un talleret a la terrassa, sempre obert a tota QK necessitada i amb ganes d’ajudar a tothom i amb bona cara.

Implicat, treballant i dedicant molt del seu temps perquè el nostre club QKs sigui una realitat.

Fa poc va fer 40 anys però té la força de dos de 20. Ens va convidar a tots a sopar al Xumi perquè sap que nosaltres som els deus amics.

Ell és el gran Tinick!

Lapi, Tinick i Nicky a Sant Joan de les Abadesses
Acte oficial d’entrega del 1r premi

Segon Premit

Acaba d’aterrar al club però ja és un dels nostres. És un juve i com a tal va faltat d’experiència.

No sap mai quina roba portar, sempre va el revés: quan fa Fred ve amb calça curta, fa calor i porta un abric de Deus, si plou no té el xubesquero….gent jove pa tou.

Amb dos o tres rutes de 35 km a les cames, va i s’apunta a fer la volta a la Cerdanya….Va patir lo que no està escrit, però es fort com un toro i com que és groc de neixament no es va rendir, va lluitar i lluitar, demanava el canvi però no….al final i va acabar com un campió que és.

La criatura ens va fer 35 anyets i també ens va convidar a tots a sopar al Xumi perquè ell sap que nosaltres som el seu nou equip, el seu cor es groc i en mica en mica també será QK.

Ell és el Réflex!

Lapi i Reflex a Sant Joan de les Abadesses
Entrega oficial del 2n premi

Tercer Premit

El tercer premi es va improvisar ja que no estava preparat inicialment, però gràcies a una donació d’una QKa al club vam poder honorar al nostre àngel de la guarda, el Sr. Sanitariu!!! Ell va dur durant tota la ruta la motxilla carregada amb equip mèdic per tothom per si alguna QKa prenia mal.

Lapi i Sanitariu a Sant Joan de les Abadesses. Maig 2013
Entrega 3r premi

Leave a Reply