Premis QKs 9a edició – Concili Tardor 2019 – El Teix dels Caus

Premis QKs 9a edició – Concili Tardor 2019 – El Teix dels Caus

Comencem un nou concili i ja en van uns quants, uns 10, 12 o més… El concili serveix per almenys un cop l’any reunir-nos tots i posar-ho tot en ordre sinó tot això va pel pedregar.

Ja és tradició de donar una serie de distincions a certes QKS que durant la temporada han destacat d’alguna manera. Això són els Premis QKS!

Avui som 24, bastants però tenim alguna baixa per motius familiars i compromisos varis, i també l’Oriol R. que el dimarts el van operar del genoll després de una caiguda de lo més tonta fent btt. Com son les coses, una QK que es fot per unes trialeres impossibles i es rebenta el genoll en una relliscada quan caminava tibant la bici… molta força Oriol!!

També es necessari tenir un pensament per l’Andreu, que ara fa 2 anys  ens va deixar però d’una manera o altra sempre el tenim present.

Dit això comencem pel primer Premi:

Doncs l’edició d’engany comencem forts, molt forts. Aquesta QK es un QK amb majúscules. Es una QK fundadora i com a tal té tots els privilegis possibles, equivalent als que té el Presi, o sigui tots. Definitivament l’hem recuperat i aquesta és una de les millors notícies d’aquest any. Després de moltes temporades desaparegut ha tornat, i ha tornat amb tota la força de sempre, això si una mica mes gran i amb els cabells mes llargs i mes grisos. I es que “quien tuvo retuvo”, es un màster baixant les trialeres, finíssim, qualitat extrema, si vols aprendre et poses darrera seu i llavors si que baixes com els Àngels! A la pujada és diferent, aquí ja no el pots seguir, puja mes ràpid que ningú, t’atrapa, t’abandona, se’t posa al costat quan i tu treus el fetge et diu “va cullons que no tibes!!” i no es que estigui fort no, el que passa es que s’ha pillat una elèctrica amb un motor turbo 16 vàlvules. Però allò que dèiem, aquest és un dels molts privilegis que té per se qui és, un fundador de les QKS de llum, ell fa el què vol, com i quan vol, i tots nosaltres només podem callar i creure, i aprendre d’un dels mes grans, Rep aquest premi el Gran Senglar!

Segon Premi:

Aquest premi és per un crac. Ben bé no sé com va aparèixer a les QKS, sense fer soroll un bon dia ara deu fer uns 3 o 4 anys ens el vam trobar allà, i des de llavors que no ha fallat mai. La seva adaptació ha estat exemplar i ara ja és un clàssic de totes les mogudes qkistes. Penso sincerament que des de que ell és aquí que tots som millors ciclistes i també millors persones. Ens ensenya corriols i camins nous, i a baixar trialeres i sobretot ens dona lliçons del seu exquisit comportament amb els Companys de ruta. Ell és biciclista de tota la vida amb moltíssima experiència, però aquest any l’hem tingut lesionat, i força temps de baixa. I es que sembla mentida que un ciclista experimentat com ell, encara no sàpiga que quan vas per un corriol que flanqueja la muntanya i vols baixar de la bici, el peu que primer  has de posar a terra es el de la banda de muntanya!!!! Doncs no, ell va i treu el peu del costat del barranc i au, avall va muntanya avall… i sort de l’arbre, perquè sinó cau al riu, riu avall des d’Andorra fins jo que se on collons…llons de nanu, quin ensurt!!!! Total que el colze i les vertebres ATPC!!!  Sort que es una QK, que és fort, i que sap que després d’aquella pujada tan dura i difícil ve la baixada divertida, i amb menys temps del que tots ens pensàvem, ja el tenim una altra vegada el 100% recuperat, i aquesta és la millor noticia de la temporada. Rep aquest premi el gran Lluis P.!

Anem avançant:

Aquest es l’últim premi de la nit. Es un premi dirigit a 2 qks que han fet una feinada brutal, i moltes vegades poc reconeguda. Hores de dedicació, emails, trucades, whatsapps, consultes, i paciència… molta paciència sobretot per aguantar-nos a tots nosaltres fotent-li cullerada al tema per no dir “tocant el collons”. Gràcies a ells som els biciclistes mes elegants i millors vestits del país. Ells dos  amb el seu estil i la seva manera de fer, en la elecció de la roba, del disseny, de provar les talles, de fer la llista, de tramitar la comanda, de seguir la producció, de cobrar, de pagar, de repartir la roba…  però amb uns resultats igual d’espectaculars. L’any que ve anirem tots com un pinzell, elegants, combinats, minimalistes, grocs i negres… grocs i negres? Mira com l’atlètic, quina casualitat!!! Doncs això, gracies a ells dos que  hem anat evolucionant i modernitzant-nos, aquí una mostra:

Maillots Club Ciclista QKs de Llum Terrassa MTB
Mallots Club Ciclista QKs de Llum (2008-2020)

Anirem del mes nou al mes vell:

El 2020 lluirem un degradat negre i groc ideal pels panxuts,  amb un logo QKS re-estilitzat gris amb l’estrella il·luminada i amb la senyera al clatell. Culot negre amb badana tope de gamma i marcant paquet. Pels xenxus carreterus també tindrem un mallot blanc merengue que semblaren el CR7.

El 2017: tenim un negre intens amb blau i blanc que semblem de l’Espanyol o de l’Egara. Amb el logo QKS ben gran a davant i a darrera. La senyera que no falti.  Amb el perfil de la Mola al pit, la nostra muntanya sagrada. Molt elegant.  Per cert, que verd i blanc m’hagués agradat bastant més però el vam descartar per ser similar al del bike ocasión.

El 2014: aquí ens vam revolucionar. La vam liar parda.  Sobrassada team. Aquí els panxuts ho tenen difícil… Segons qui el porta, la Mola en comptes de 1000m d’altitud sembla un 3000!! Possiblamet el maillot que queda millor en les fotos, almenys això diu el nostre fotògraf. Gràcies als patrocinadors per la seva aportació!

El 2011: Maillot negre, a lo segur. Amb el logo qk de totes mides i formes, al pit, al lateral, a la màniga, a través i gris. Un rendiment espectacular. El perfil de la mola davant i el dibuix del parc a l’esquena. Brutal!  Després de 9 anys està com el primer dia, genere de bona qualitat. Els mes tiquis-miquis diuen que li falta una butxaca, tot i que n’hi ha una amb cremallera que ens deuria costar ben bé un Euro mes!!. Gràcies els patrocinadors de l’època per la seva aportació!

Ens remuntem al 2008. Això és mel. Pels meu gust li falten algunes ratlles, potser aquí, o aquí…però vaja, aquest mallot és de llagrimeta. Quan tel poses et puja l’autoestima, et sents gran, molt gran… potser massa gran i tot. Aquí no hi ha patrocinadors, ni senyera, ni butxaques amb cremallera, ni perfils de la Mola, ni mariconades… aquí hi han ratlles i el logo de les grans QKS DE LLUM!!! Resumint amb dos paraules IM-Presionant!!!

Finalment ens en anem cap al segle passat, el 1900 i pico… un maillot excèls. Aquest només es apte per les QKS fundadores, en circulació calculo que en deuen haver uns 5 o 6. Peça de museu. El va dissenyar l’ Ocaña! L’Ocaña no tinc ni idea qui és però té pinta de que era un amic del Senglar que tenia un desguace de cotxes d’aquells tan bruts,  i  que en el seu temps lliure es dedicava a fer dissenys de equipacions per equips ciclistes professionals. Un mite l’Ocaña!!! La combinació de colors, el disseny minimalista del logo, la qualitat de la roba, el patronatge…..100% vintage. Això si que era un mallot!

Doncs bé, aquesta és la nostra historia en forma de mallots, i  des de l’Ocaña fins al groc degradat  han passat molts anys i molta molta feina feta i gracies aquests dos cracs que tenim al club, rebeu un fort aplaudiment  Jan i  Mad!!!!

Par acabar, ja sabeu que el Club es gasta la poca pasta que té per fer una regal/record per tots els socis i amics de QKS de llum, agafeu-ne un cada una que fa fred!!!!

foto grup qks bar restaurant el teix els caus

Leave a Reply