Premis QKs 4a edició – Concili Hivern 2014 – C.T. Les Fonts

Premis QKs 4a edició – Concili Hivern 2014 – C.T. Les Fonts
sopar concili hivern 2014 club QKs de llum CT Les Fonts Terrassa

Entrega de premis pel Molt honorable President

Primer Premit

Cada QKa tenim alguna característica que ens fa únics en el grup. La seva és que ell es el mes fort de tots. Ha fet curses increïbles a l’abast de molt pocs, però amb la seva lluita, mentalització i elegància les ha superat totes amb resultats espectaculars. El seu nivell estar a anys llum del nostre, però sempre ha volgut tenir els 2 peus aquí, amb els seus amics de les QKs. Sovint apareix més calent que una teia, comença a pedalar com un posseït, sort que es bona persona i s’espera que arribem els altres. Ella es la Qka de ferro, ell és un esportista immens, però sobretot és un gran Amic. És el grandiós IRONMAN!!!

Segon Premit

A aquesta QKa no li podem donar el premi del mes fort. Tampoc li podem donar al mes àgil, ni el mes ràpid. Tampoc seria el més tècnic ni pujant ni baixant trialeres. La constància amb la bici no seria tampoc es deu fort, de fet de venir a la nit diguem que tampoc ve massa… En fi, que el tema bici amb B alta no és lo seu… Ara be, si canviem la B alta per la V baixa (de vici) la cosa canvia radicalment.

Fumant puros i cigarros és un crac, bevent birres i gintònic no el guanya ningú, enviant guarrades pel whastapp és el Rei i ‘fent l’amor’ deu ser una màquina… però on ningú el guanya mai ni el guanyarà es quan es posa a menjar i a menjar i a menjar…Bikinis!!!!

Tercer Premi

El tercer i últim premi d’aquest edició em fa una il·lusió especial. Quan vaig començar ell em va ajudar molt, sempre rient, content i ajudant al que va més tou. Passa temporades que no treu massa la QK, però sempre que ve estar a un nivell altíssim, dels millors del grup. Fort com un roure i molt modest. Et fot una canya terrible, li dius que va com un tret i sempre et respon: Que va! Que dius! Ha estat tot l’any esperant la mega-oferta del Lidl per canviar-se la bici, i finalment ens porta una clàssica Specialized vermella, la de tota la vida. Es un especialista en les ofertes del Lidl, ho te tot, jaquetes, sabates, mallots, ulleres, casc, guants… el que encara no ha trobat i és el que realment necessita és un turmell que no es torci. Estem parlant del incomparable Lidl!!!

Leave a Reply