Premis QKs 10a edició – Concili Nadal 2021 – La Pastora

Premis QKs 10a edició – Concili Nadal 2021 – La Pastora

Aquest Concili no és un concili qualsevol, i es que l’any passat no el vam poder fer per culpa del coronavirus. Hem passat i estem passant temps complicats però les QKS som fortes i ho estem superant amb èxit. Dit això deixem-no de tonteries i comencem amb els premis:

Es tracta d’una QK de les noves, va aparèixer per aquí fa un parell d’anys i el Lapi de seguida el va agafar, li va ensenyar les primeres tècniques, ens el va formar, ens el va educar i finalment li va treure les rodetes. El problema del Lapi va ser quan  va veure que el seu alumne preferit havia après tant i tant ràpid que se li escapava de les mans, el típic cas de quan l’alumne supera al mestre. La seva progressió era tal, que es va comprar una flaca i el primer dia que sortia amb el grup dels xenxus, es va posar el meu costat i em va dir: collons, esteu molt forts per ser tan vells!!!, PAM ja la tens, allà vaig veure clar que es tracta d’un ésser superior. En 4 dies estava tant integrat al grup que ningú diria que feia tan poc que encara anava amb rodetes. Un dia ens va dir que tenia mal d’esquena i que no sabia perquè, i resulta que aquell mal va resultar ser una lesió greu que l’obligava a passar pel quiròfan, on li van posar uns quants cargols que el deixaran com nou. La recuperació està sent llarga i dura, però ara ja es al tram final, ell és fort i ja està pràcticament recuperat del tot.  En tot cas no cal que corris, i cura’t bé i estigues tranquil que nosaltres les QKS sempre t’estarem esperant, perquè ets un dels nostres. El premi pel ROB!

Aquest no és nou, és un d’aquells de sempre però que l’hem tingut fora de joc molts anys. L’hem trobat a faltar molt perquè ens fa riure amb el seu humor intel·ligent, ràpid i podríem dir que únic. Per culpa seva ja no hi ha cap botiga que et deixi provar una bici abans de comprar-la, ell va està 3 anys anant de gorra amb les millors e-bikes de test del mercat, una darrera l’altre i no s’acabava de decidir el puta..Finalment es va fer gran i es va comprar una e-bike preciosa i ara el tenim més motivat que mai. Des de després de l’estiu, que no es perd cap sortida de dimarts, sempre puntual i vestit de QKS, puja i Baixa les trialeres com si fos un gat i fent el gat, i al sopar al xumi es un fixe, perquè al Xumi n’hi ha que anar-hi. Es el cunyat que tothom voldria tenir, encara que això només ho pot dir el Lidl i el Doctor, que per cert ell també és doctor, per`que a nosaltres en fa riure molt però a la feina ell és un referent en les ciència de l’esport, apassionat i estudiós incansable. És un gran, té una gran esquena,  és un gran ciclista, una gran QK i com no… es una gran… com a persona!! El premi pel CAMPOS!

Parlem d’una QK intermitent. Ha estat temporades que no el veiem per motius de feina i familiars, però ara fa temps que és un fixe. En el confinament era dels que no faltava mai a cap sortida que fèiem d’hora a la tarda i ha agafat la forma de quan era un juvenil. És un ciclista d’aquells de tota la vida i un super classe. Amb la flaca és resistent i veterà, porta molts quilòmetres acumulats a les cames i això es nota, i amb la BTT és un dels millors per no dir el millor baixant les trialeres, sembla una ballarina saltant de pedra en pedra. Sempre té una bona paraula per tothom, es veu a simple vista que es un bon jan,  però ho vam veure claríssim en aquell sopar a Caregue a la Tracks del Pallars, que va seure al costat del Presi i li va aguantar tota la pallissa interminable, que si la moto d’enduro, que si el jet, que si Cubellas, que si la e-bike, que si la Yoya, que si les tetes del Marquez…i ell pobre aguantant com un campió. Va tenir una lesió important el genoll però ara ja és història, i el que son les coses, ell que es fot per les trialeres més impossibles, va i es rebenta el genoll lliscant mentre  caminava tibant la bici. Aquest premi va per l’Oriol!

Acabem amb una QK que ja ha estat premiada en altres ocasions, però es que no ens cansarem mai de donar-li premis i premis….. i sempre seran pocs. Es una QK de les de pes, d’aquelles que amb el seu caràcter, positivisme i companyerisme s’ha tornat en un puntal del club. Es un fix a totes les sortides i activitats, i a sobre té les funcions a la junta que gràcies a ell cada any estem rigorosament federats. Ara la seva situació ha canviat radicalment, i nosaltres estem contents i tristos al mateix temps, contents perquè és el que ell i la seva família han volgut, però tristos perquè el veiem menys, i no podem pedalar i beure amb ell cada setmana. A la plana tens de tot, pla, muntanya, vaques, boscos, embotit, fuet… bona terra però com el Vallès no hi ha res! Això és casa teva i aquí hi han els teus amics, ets un dels nostres i en trobem a faltar, Jordi ets un QK forever!!

Concili QKs de Llum 2021. Pastora. Premis Qkistes. Foto de grup

Leave a Reply