Informació Pedalada solidària en BTT 2017


Pedalada solidaria QKs.cat THS 2017


Informació Pedalada Solidària en BTT

11 de juny de 2016

Ja hi tornem a ser. Ja tenim aquí  la pedalada en BTT !!!

Tornem amb més ganes i il·lusió que mai, per presentar-vos aquesta cinquena pedalada solidària en BTT. Tornarem a pedalar pels camins i corriols d’aquests meravellós entorn que tenim tan a prop de casa nostra. Prepara’t per sentir l’emoció de viatjar amb gent que gaudeix, estima i respecta la terra i també a les persones que més ho necessiten: aquest és el gran valor que compartirem entre tots, i aquesta serà l’aportació del teu esforç. Recorda que no pedalaràs per a tu; pedalaràs per a ells. No ho dubtis més, solidaritza’t i inscriu-te a la pedalada dins del marc del  9è THS (Torneig de Hockey Solidari).

Hi trobaràs  dos recorreguts a escollir; cal seleccionar la modalitat que es vol realitzar al fer la inscripció online.

Pedalada llarga: itinerari d’uns 40km i 1200m+ pels voltants de la serra de l’Obac i Rellinars, amb la possibilitat de retallar-la a 25km i 650m+. Estarà degudament senyalitzat i hi haurà un avituallament a la meitat del recorregut. Per a ciclistes de nivell mig-alt.

Pedalada familiar: itinerari acompanyat i guiat per integrants del club ciclista QKS de Llum pels camins de l’Anella Verda de Terrassa. Apte per a tothom que sàpiga anar amb BTT (nivell mig-baix).

En el cas de voler-hi participar un menor de 16 anys, cal que vagi acompanyat per una persona major d’edat (pare, mare o tutor).

Important: és obligatori l´ús del casc. S’aconsella portar eines i aigua.

La inscripció inclou tiquets a bescanviar per un entrepà i beguda al bar del torneig. Inclou també la samarreta esportiva.

Inscripcions (ticket online)

Horari:

Club Esportiu Egara – Diumenge 11 de juny 2017

(Carrer Jacint Badiella, 5,  08225 Terrassa)

Recollida de dorsals a les 8:30 h, a l´entrada del pàrquing del Club

Sortida a les 9:00 h

Per a qualsevol dubte o qüestió general podeu contactar amb els organitzadors al e-mail torneigsolidari@gmail.com