MATINAL A CAN FANGA

7:30 plaça del progrés.

Arribo hi ha el canondalle amb un maillot super conjuntat de kinki extrem, diu que ell no be que te la critatura en febre i que ha d’anar a dinar a rellinars. Hi ha el tortuga ninja (alies clols), bariton de la terra ferme, tiet binston, lapierre (amb maillot de bull blanc bailarina) keika i sanitario.

El lapierre ens diu les rutes alternatives i el binston diu que això de tornar a les 12.30 es una merda i que res de res. Buffff doncs au cap a collserola i jo ja pillaré el trenc. El keika arriba amb cara de mala llet i sobat. Som campions de lliga, ningu du cap bandera ni motiu futbolero. Vaya merda de grupu poc barcelonista.

Fotem el camp cap a les fonts, com no a tota llet, el lapierre que no entra no el molt puta, va primer i jo vaig amb el sanitariu i el keika al final del grupu, fem tota aquella ruta que vem fer un día de nit i arribem a sant cugat avans de les nou del mati, no hi ha ni cristu pels carrers. El lapierre només va dient el kmts que portem i el desnivell (de merda) acumulat. Arribem a can fanga i allò es com el passeig de gràcia a les 12 h del mitgdia, sembla que hagin obert una porta i tots els pixapins amb maillots plens de gumets a donar el vol. Fem un parell de corriols molts bonics. Com sempre tots els pisteros a la que hi ha una branqueta foten el peu a terra. EL bariton de la terra ferma va com un llamp el puta, però fot més peus que el clua. Jo vaig el últim tot el rato, se’m escapen, mal parits!!! Collons!!!. Arribem a la font groga i no hi ha ni font ni res de color groc = estafa. Allà ens menjem el bocata i parlem de follar, mamades i coses d’homes, menys el ninja i el bariton terra ferma que s’escorren parlant de forquilles i suspensions. El ninja fins i tot treu un drapet i neteja les barres de la forquilla. El tiet binston, quan acaba el bocata, fot un rotet i s’empala un pitillo con dos cojones. Acabem la bacanal i au a tota llet a fer mes kmts, i que ara vallvidrera i ara sota la torre de collserola i la questio es pedalar ven depresset. Fot calor, molta calor i hi ha molts biciclistes i gent que camina i ties, i avis, i de repen passa una jaca amb unes peres del 15, pero com que soc l´ùnic que va poc a poc, doncs soc lúnic que pot disfrutar a temps real del espectacle. A lo lejos…..sentim una música xuma-xuma, divisem d’on bé i el lapierre ens hi porta fins la cuina. Resulta que es una festa rave, o de gent Jove fumada i enpastillada que fot 24 hores que la dansen foten pudor i un pel d’angunia. Passem pel mitg de la festa i 4 desgraciats amb un calimotxo a la ma criden: barricada, barricada!!!! Cagum la puta!!! Ens tanquen la sortida i llavors venen 4 ties i ens la començen a xupar….jaujaujauau!!!!! que va que va. Els tios ens diuen que per poder passar hem d’explicar un acudit….recollons!!!, el keika n’explica un i passa, el binston n’explica un que val per tres (riuen de collons) i en diesen passar tres. Jo com que no m’arriba la sang al cap dec fotre cara de pocs amics o com a mínim una cara diferent i també em deixen passar. AL final passem tots. A les 12:00 el sanitario i jo pillem el trenc a la floresta. Dins el trenc arreglem pinxaso i mentre arribem a terrassa deixideixo que no anire a la pedals d’occitania.

Leave a Reply