Jornada QKs emprenedoria

Terrassa, 5 d’Abril de 2013.  L’entitat esportiva QKs de Llum (QKs.cat) participa en les sessions d’emprenedoria a l’escola Montcau-La Mola de Matadepera, en col·laboració amb el programa educatiu Joves emprenedors  de l’Obra Social “la Caixa” i la Fundació Junior Achievement.

Varis empresaris i emprenedors de les QKs de Llum han orientat i assessorat als alumnes de primer i segon curs de batxillerat en una jornada de taula rodona on els diferents grups d’alumnes han exposat el seu projecte empresarial.

L’objectiu d’aquesta sessió ha sigut transmetre la importància de desenvolupar el talent i la creativitat a través de l’emprenedoria. En aquest canvi de model històric on ens trobem, la innovació, tecnologia i coneixement,  claus per tenir un bon futur professional.

QKs de LLum     www.qks.cat

Entrada Escola Montcau
E.Domenech i I.Solà a l’Escola Montcau i La Mola
Terrassa, 5 d’Abril de 2013 . La entidad deportiva QKs de Llum (QKs.cat) participa en las sesiones de emprendimiento en la escuela Montcau-La Mola de Matadepera, en colaboración con el programa educativo Jóvenes emprendedores de la Obra Social “la Caixa” y la Fundación Junior  Achievement.

Varios empresarios y emprendedores de las QKs de Llum han orientado y asesorado a los alumnos de primero y segundo curso de bachillerato en una jornada de mesa redonda dónde los diferentes grupos de alumnos han expuesto su proyecto empresarial.

El objetivo de ésta sesión ha sido transmitir la importancia de desarrollar el talento y la creatividad a través del emprendimiento. En este cambio de modelo histórico dónde nos encontramos, la innovación, tecnología y conocimiento, claves por tener un buen futuro profesional.

QKs de LLum  www.qks.cat

Entrada Escola Montcau
E.Domenech y I.Solà en la Escuela Montcau-La Mola

Leave a Reply