Èxit de la 1a pedalada solidària en BTT del THS 2013

Com us avançàvem en l’article anterior, el cap de setmana del 8 i 9 de juny es va realitzar el 5è Torneig de Hockey Solidari de Terrassa. Inicialment previst pel dissabte 8 de juny però degut a les intenses pluges l’organització es va veure obligada a  aplaçar totes les activitats al diumenge 9 de juny.

Aquesta cinquena edició del THS (Torneig de Hockey Solidari de Terrassa) es va dur a terme al club esportiu Atlètic Terrassa Hockey Club i ha superat les xifres de l’any anterior amb rècord de participants i recaptació. Segons la organització del THS, en total es van comptabilitzar 1.061 esportistes entre totes les activitats esportives, dels quals 84 estaven inscrits a la primera pedalada solidària amb bicicleta BTT organitzada pel club ciclista egarenc QKs.cat (QKs de Llum) en col·laboració amb l’Associació del Torneig de Hockey Solidari.

Ciclistes de la pedalada solidaria del torneig de hockey solidari de Terrassa
Ciclistes a la 1a pedalada solidària

La recaptació final del torneig sumant totes les activitats ha sigut superior als 37.000 euros. Aquests diners estan destinats a beques d’alimentació per a joves gestionats per les entitats Creu Roja, Centre Educatiu Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada, i l’Institut Mont Perdut de Terrassa.

En quant a la pedalada solidària en BTT també es van superar totes les expectatives inicials i des de el Club Ciclista QKs de Llum volem agrair a tots els ciclistes la seva participació en els circuits de BTT!

Tot i havent rebut un munt de comentaris i agraïments positius per part dels participants de la pedalada i la organització del Torneig de Hockey Solidari, també som conscients que hem de seguir millorant edició darrera edició. Des de les QKs de LLum farem tot el possible per a que seguiu gaudint d’aquest esport tant apassionant que ens agrupa a través de la bicicleta.

QKs de LLum al Torneig Hockey Solidari de Terrassa del ATHC Atlètic
Membres de les QKs de LLum al club ATHC

Varis dels participants també ens heu demanat el track del recorregut i les fotos de la sortida en BTT. A continuació us deixem els enllaços:

Track de la ruta llarga en bicicleta BTT del THS

Fotos de la sortida en BTT del 5è THS

Portada d’esports del Diari de Terrassa (document PDF)

Per a més informació general sobre el Torneig de Hockey Solidari de Terrassa podeu visitar la pàgina oficial www.torneighockeysolidari.org

Leave a Reply