EL PINYON FIJU DEL SENGLAR

21:00 hores al taller. senglar, sir seet, keika, sanitario, borles, nikis, qk d’or, lo tiesu, rambo, tàbac.

hi ha moltes baixes per culpa del xirimiri dels collons. El senglar esta arreglant la roda i ja em diu que te entre les celles una nova trialera. Merda!! perquè la farem si o si o si!!!!. Pujem cap a la Q8 a buscar a ningú en mitg d’una boira acollonant. Fem la pujada habitual per la riera, piscines de matadepera etc… el senglar que diu que te calor i fot canvi d’armari, però l’unic que se’n anadona soc jo i l’espero i després em toca pujar a tota llet per atrapar al personal. Pujem per les pedritxes i fotem asfalt i asfalt i més asfalt dels collons!!! unes rampes del cagar!! no tinc ni força per xiular. Se’m està creuant tot, mal asunto. El keika li compra un llum xinés al dolçet, que duu 70 llums sobre el casco.Tots fa seeeetmaanes que no surten si si, però no atrapo a ningú. El senglar vol arribar fins a la carlina o no se on collons i arribarem. Just deixem el cony d’asfalt per agafar una pista i el sanitario trenca la cadena, son les 22:3o!!!! grrrr!!! el sengla diu que res que un parell de rampes i ja agafem el corriol. MENTIRA!!!! tinc més feina a anar emprenyat que a pedalar. Pujem i pujem i pujem!!! i al final agafem un corriolet (que siiiii que era macooooo) i anem baixant fins la pista que puja de les pedritxes fins a la pista de les foradades, allà veig la llum i li dic a no se qui que jo foto el camp que ja en tinc prou. La qk d’or diu que m’acompanya i agafem la carretera i cap a casa.
A VEURE SI FOTEU ALGÚN COMENTARI A LES CRÓNIQUES COLLONS, ENCARA QUE SIGUI PER CRITICAR O FOTRE CULLERADA, QUE SI NO SEMBLA EL DIARI D’UN CICLISTA PENJAT!.

6 comentaris a "EL PINYON FIJU DEL SENGLAR"

  1. Entenc que no em citis a la crònica perquè com que vas tant enrere no em vas veure el pèl, però dono fè que el corriolet va valdre la pena, i la part que us veu perdre des del coll de la Riba fins a l´Hípica per lo tiesu també.
    Al final 23:45 a casa amb la feina feta. Puta mare!!!
    Albert

  2. feia temps que no feies marranada. Llàstima que vas marxar, perquè lo que venia després va ser lo millor de la sortida…acullonant. Tranquil ja hi tornarem un altre dia.

    Va pensa una mica, que tu pots: AF39A.PMA

    Keika

Leave a Reply