CRONIQUES DELS NASSOS by Putxi i Lapi

Cronica oficiosa de sortida de dimarts

Despres de que un virus intestinal m’hagi passat per sobre em fa mandra pero a les 21:05 soc al taller! Som uns quants! Qk d’ort, Keika, Lidl (amb una bici preciosa!), Lotiesu, Nicky, Senglar, Senglar jr, Sanitariu, Lapi, Marcal, Madalenes, espero no deixar-me ningu! Mana el Lapi i anem cap a la Q8 a buscar el capita enciam. Enfilem riera amunt i tenim vent fred en contra. El capita enciam tot xerrant li diu al Lidl k la seva bici es una mica lletja. El Lidl cabrejat li fot un guantasso i fot enlaire el primer nas del dia. Al pobre Josep li comenca a rajar un liquid vermell del nas a txorro!! Calmem al Dani i li diem k la seva bici es molt maca. Recollim mocadors de paper i se’ls entatxona al nas i apa endavant! Pugem pel bosc de Can roure i ens esperem a dalt, el Qk d’ort no arriba ni a tiros! Estem a 50 metres de la carretera i ja s’ha extraviat! No es possible! El van a buscar i diuen que el troben pero no ve. Arriba mes tard preguntant que coi fotem tots mirant-lo aixi, que nomes s’ha parat a treure la jaqueta!! A 2 graus i te calor. Es lo puto crack.

Seguim fins a la base de la diagonal i tirem avall direccio al Sanatori per la primera trialera a ma dreta. Vaig darrera el senglar jr que va a les fosques darrera del mestre, compra-li un xino Senglar! D’akets k foten llum!

Estem esperant a baix la trialera i sentim un soroll d’arbustos. En Marcal apareix amb el nas rajant de sang, s’estira a terra i amb intervencio flash del Sanitariu acaba amb el nas embolicat com el Captain Lettuce! Te el nas trencat. En Marcal havia fet algun comentari sobre la ProFlex del Lidl pero ell diu que ha xocat amb un arbre! Segon nas a prendre pel sac!

Acompanyem el Marcel a Sanatori que se’n va cap a casa i a Urgencies.

Acabem el dia tranquils anant cap al llac petit, remuntem cap a la base del Janot i baixem trialera de la torre electrica, i finalment la trialera que va a la Font. I cap a casa! Les 23:17 a casa a dormir.

PD: els guantassos del Dani no els va veure ningu, ni el capita enciam. Probablement no van existir pero vam riure molt!
I ara en serio, la Pro-Flex es super original,algu n’ha vist una altra d’igual?
————————————————————————————-

Ningú fa cronica? Qkes mandrosses marukes…Doncs no vull critiques al meu estil!

21:00 al taller

Arribo i em trobo al Senglar estressat intentant montar un llum al Senglar Petit. No te bateria…Tants dies sense sortir rovellen les bones costums, com carregar bateries. Trucada al Qka d’ort perque porti un llum de reserva. Comencen a a arribar qkes a dojo: Lotiesu,Keika, Sanitariu, Madalenas,Nicky,Lidl,Putxi,Qka d’ort i un invitat (Marçal) que cobraria protagonisme a la primera trialera. Sortim cap a la Q8 a buscar al Capità Enciam, que ens rep amb un gran somriure i enfilem, sense perdre temps cap a Matadepera. Vent fred del nord i moltes ganes de xerrar del grup fan que el ritme sigui molt lent i em trobo sol al devant…El Nicky ve a fer-me companyia i aturar-me una mica…Pujem cap a Can Roura (Pel camí de la p… merda com va batejar el Gispi) i a dalt del collet ja fem la primera gran parada perque la Qka d’ort, fidel als seus principis ha de fer un canvi complert de vestuari (Hi han diferents tipos de vestuari, de pujada, de baixada, de pluja, de xerrada….) Ostres! El Capità Enciam porta unes “qkes” de tovalloles de paper ficades als forats del nas que quedan molt xules. No sabem si es una hemorragia espontánea o que s’ha discutit amb el Lidl per la estética de la seva bici. Una bona estona després, amb el retorn de la expedició de rescat de la Qk d’ort tirem cap a les trialeres del sanatori. A on tenim l’anécdota, perque esperem que quedi en anécdota, de la nit. El Marçal fa un intent de apartar una branca ben gruixuda amb el nas, no haven-ti calculat adequadament la força necessaria o la resistencia del seu “apéndix” i el Sanitariu fa unes práctiques extres d’infermeria, a base d’inflar-li el nas amb pedaços de venes, esparadrap, tirites, etc….Gran farmaciola amb rodes!!!! Algú va fer fotu dels dos “nariguts”? Que la envii ja!!! Ha de ser molt ilustrativa. Acompanyem al nou Micky Rourke fins Sanatori i continuem ruta, intentant redreçar la sortida, que no el nas… El Senglar orientant sobre quins pinyos ha de posar el Senglar Petit, que baixa trialeres amb estil de la familia, i poc mes que explicar…unes quantes trialeres, unes quantes aturades d’espera i a les 23:20 a casa.

Fotus ja!!!! Si algú te noticies del Micky Rourke, que es manifesti.

Lapi

Leave a Reply