Crònica de la primera de setembre…

La Tarda comença a can Carajillo (Trujillo).. Noi em canvies els plats o em vens l’eina per fer-ho!! – LUS VOLS D’ALUMINIU O DE ACERU. Fot-li ferro que amb la panxa que tinc no notaré diferencia. 20:30 surto del Carajillo amb Bici en perfecte estat de revista. Em canvio i certifico que tota la roba de Btt és de una talla inferior a la necessària.

Cap el Taller, Allà una pila de clàssics: Nicky Freaky, Lo tieso, Maxete, Keika, Sanitariu, Senglar, Profe de aeròbic,.. Cap al PCB, Allà una gentada, Cupra, Lydl, Madalenes, cunyats nous, un Cannondale que encara no se si és sensa por, Tata Martino, Mataparencs. Allà el Magdalenes treu mostrari de llums i el final em deixa un faro que mareja. Tot deu és fot a xerrar, que si les vacances, que si 29 que si 26 un diu que 27,5… Gilipollades, foto el camp a Inflar a la Q8.. Bici inflada i encara xerren. Ara cap a la Bolera, sembla el bus de línia això, allà el Capità enciam que ja és més Mataparenc que fer curses de burros, en total 19.

Finalment comença la ruta que diu que mana el Freaky (on anirem a parar) Cap el Caganer, abans de arribar a la tifa, el Maxete ja punxa, moment que aprofito per demarrar amb el Senglar i berenar-me el Tata. (El nano aquest xerra molt i va desmanegat com el clàssic saballut) El Caganer ja no és el que era, tot encimentat, no m’estranya que ara li agradi al Freaky. Seguim en ruta cap els dipòsits, la pujada deixa tothom en el seu lloc, jo l’últim amb cunyats varis. Seguim cap a coll de grua, pel corriol, allà Lo tieso comença a posar peus a tort i dret. Faig cop d’estat i baixem per baixada de grans pedres per tornar a pujar cap a dipòsits i repetim tram de ruta per agafar corriols de baixada. Senglar és queixa de repetir camins. Trucades de telèfon doncs 4 despitats són a dalt del Caganer, els recuperem i anem a fer hello kitty, Estic desentrenat no bec ni la ombra del maxete. A baix fem reunió i diem tonteries mentre el Maxete repara 2ona punxada. Al cap de molta, molta estona apareix el Lydl afirmant que no ha punxat.

Au cagant llets cap el xumi-xurro.. allà conversa de clàssics parlant de anys passats, maxi-pollons a dojo i Tata xerra que xerra…

IMG_6349

A dormir… 3:00 El bessó se’m fot com una pedra i començo a fer estiraments en calçotets per la casa..

El dijous podríem tornar-hi, o potser per mi serà sobredosis?

Crònica by Gispi

Pd. El NUCLI DUR S’HA DE REUNIR PER REORGANITZAR NICKS, AIXÒ ÉS UN DESGAVELL.

Qki rampes

Leave a Reply