cronica alternativa by Tabac

8:00 bp amb el coco preparat per fer 70 kmts. Hi és tothom, moltes risses I brometes, que si tracks I trucks….. començem a pedalar, i el primer gra de sorra que toquem el nicki es fot una galeta. Ji ji i ja ja. Avans d’arribar a l’egara el grupu pelleringa ja ens ha tret massa distància, hauran de tenir molta paciència……Nem foten la ruta segons el track del lapi, que està excitat però actúa amb cautela. El tiet fot de tiet i es queda amb el nucli dur+ eva nasarre (ja ho entendreu). Avans d’arribar a St. Llorenç Savall em foto el llest i em perdo, massa estona pedalant sol. Faig trucades i parlo amb el sherpa. Em pregunta on tinc el sol!!!!!!!!!!!!!!, m’el miro (al sol) i em quedo cego uns segons, collons a sobre el cap, li dic, perquè tinc una calor del cagar!!!, jo que se……pobre lapi esta preocupat. Jo no…. si no m’aclaro, castellar, carretera i pujo amb arus. Em guia be i els trobo a la plaça de st. Llorenç savall esmorzant. El skoda vol aigua, però ja en duu a l’esquena, però en vol més i te un rifi rafe amb el bikinis. Seguim la ruta. Grupu pelleringa a tot drap, com més corren més s’han d’esperar. Sanitariu, madalenes i reflex fan un sub-grupu puta mare. Nucli dur + eva nasarre + tiet un altre. El skoda va tou de collons i comença a fer coses rares, fa gimnàs, estiraments, para, enjega, seu, s’aixeca…….va enpajarat, ha començat massa fort….gent jove pa tou. El gispi que ara camino ara no, ara no paro ni espero a dingu, ara rampa i ara em trec el casco per lluir el grecian 2.000. Al final li foto bronca rollo nen de p5 i es posa el casco. Arribem a dinar i hi ha fam, molta fam!!!! Unes birretes i un bon dinar. Tothom parla a l’hora. El bikinis taladra amb la flaca i el canondalle es fot calent de collons. Café i puro i a pujar a la burra. El ojete fot un mal de collons però es u que hi ha. Nem fent el track i avans d’arribar se’ns enganxa un gos, si un que surt amb una foto chek to chek amb el madalenes, que fot un tuf a merda que espanta. El madalenes com que es internacional i trafica amb no se que, no sent la pudor, suposem……..

Arribem avans que les dones i això ens permet parlar amb soltura de qui follarà avui i qui no, ho clavem tots!!!! Ningú suca. Arriben en diferents grupus, n’hi ha algunes que es veu que han anat a la molina a fer visita….. Grupu trenc carda el camp, menys el reflex que te una dona que es santa i l’ha vingut a buscar. El lapi només arribar el cotxe-reflex s’asseu a darrera i es corda el cinturó. El Madalenes que es mes llest que la gana també va amb autu.

Repartiment habitacions i les nenes tenen la genial idea de dormir totes juntes!!!! Buffff n’hi ha un munt!!! Això quan siguin adolescents no ho podrem fer amb fills, és mes no ho farem, perquè jo tinc dues nenes i tots els nens que hi havia fotien cara de folladors. Entreteniment suau per fer gana per sopar. Els homes anem a parar taula, les dones garlen i els nens donen pel sac. Escudella i pollastre. Sensacional. Recollim taula, el matxete i el sanitariu jr monten un joc de pistes amb lots, evidentment venint del matxete ens fot anar per llocs indeseables. Fem una estona de disco infantil, però es allò que tota la canalla vol una cançó diferent i es fa tot complicat. Els enviem a dormir….ja!!!!!, les nenes foten un sidral de collons i la Sra bikinis puja i fot un cagum cony!!! Que les deixa a totes clavades. Amb un moment les moragues es casquen una ampolla de ginebra, van molt sortides……costa d’ambientar la pista de ball i la gent va desfilant. Fem minut de silenci en honor a la tieta, la seva absència ens costa de digerir, per tant decidim acabar amb la segona ampolla de ginebra. El cunyao fot de porter de discoteca i dj a la vegada. No para de dir-me si tinc lo puto franco batiato. El temes duren com a molt 20 segons. Les Moragues sisters segueixen privant i arriba el moment estel•lar de la nit. El cunyao es transforma amb la Eva Nasarre i ens fot una demo de coreografia absolutament magnifica, quin tempo, quin ritme, quin istil. Ens quedem meravellats!!!!!! Al final comença a sonar tema de tancament i s’acaba la bateria del bose. Tots s’enfaden amb mi i jo els hi explico que no es culpa meva que el puto endoll no vagi, no ho entenen……decidim anar al sobre. El diumenge doncs resaca……. (sobretot les mor….bé es igual) ironman fot de killian i ens prepara una excursió amb corriol inclòs. Per dinar els homens tornem a parar taula, platades de macarrons a destajo. Mentre tots foten el cafè jo m’enfilo escales amunt pillo mantenta i em foto una siesta de premit. De mentres es veu que el hooligan petit de cal ferrer ha decidit donar feina al sanitariu que li fot un surgit de modista professional. Abraçades varies, l’any que be volen més alcohol…..doncs el tindran.

Premits:

Organització i treballo molt sense que es noti: keika i sra.
Premit Tiet: Tiet binston. Quin paio!!! Quina paciència!!!!
Premit Grecian 2000: gispi
Premit Foto la goma i m’enpajaro: skoda
Premit comprat una flaca d’una puta vegada: bikinis
Premit eva nasarre: cunyau
Premit suelen: les moragues
Premit hooligan xicarró: canondalle petit
Premit a la millor esposa: la dona del reflex
Premit a la excitació: lapi
Premit als millors: nucli dur

Apa, fins la propera……..


Leave a Reply