Club Ciclista Terrassenc QKs de Llum (QKs.cat) a la Transpyr 2014

Entre els dies 29 de juny i 5 de juliol, 7 terrassencs aficionats a la bici de muntanya i pertanyents al club ciclista Qks.cat participaran a la TRANSPYR 2014.
Una prova de 7 etapes creuant els Pirineus des de Roses a Hondarribia unint el Mediterrani amb el Cantàbric i els seus 785kms i més de 18000 metres de desnivell positiu.

Jordi Q., Enric, Josep S., Xavi N., Jan, Josep R. i Isma S., s’enfrontaran tots junts a un repte únic a l’ alçada d’ una de les proves més dures i a la vegada més interessants del calendari de curses de ciclisme de muntanya del calendari català i europeu.

El club ciclista QKs de Llum (QKs.cat) que tot just ha celebrat el seu desè aniversari va néixer amb la vocació de compartir el ciclisme de muntanya sobretot en la seva modalitat nocturna. Tots els dimarts i dijous nit es reuneixen per gaudir de l’ entorn de Terrassa entre boscos i corriols. Ciclistes de totes les edats, condicions i professions, units per la passió per la bicicleta.

Aquest és el segon any que organitzen la prova de bici de muntanya en el marc del Torneig de Hockey Solidari que tot just fa uns dies que s’ ha celebrat i ha tingut un èxit i una resposta molt bona per part dels afeccionats terrassencs.
Més de 700 kms, en 7 etapes, 7 amics, en un marc incomparable com els Pirineus. Podeu seguir la nostra aventura Transpyr 2014 a través dels nostres perfils oficials a les xarxes socials de facebook i twitter (@QKsCat).

logo transpyr 2014

mapa transpyr pirineoEtapas transpyr roses hondaribia

Leave a Reply