Recuperacio de la Campana de dimarts by Keika

A les 9 al taller, som Lapierre, Sanitariu, Borles, Ldl, Nicky 2, Keika. El senglar tanca al taller i s’en va a casa, que diu que avui ha de fer de pare i marit.

Arribem a la q8 que els espera el Lopes. Allà l’Higuain fot el 0 a 1 a San Siro, i decideixo guardar l’mp3 a la butxaca, pinten bastus!!

Lapierre no ens dona ni la opció i, per variar, mana ell. Comencem la ruta i reculem fins casi el centre de Terrassa, on el Borles està a punt de marxar a casa però entre el Sanitariu i jo li treiem la idea del cap.

Comencem a pujar passant per aquells caminets ja clàssics del costat de Hopsital del Tòrax, que desde que vaig veure els videos del youtube que em fa molta por. El Sanitariu i jo tanquem el grupu, tot parlant del fills. Ell com sempre m’escolta i em dona els seu savis concells de Sanitariu I sobretot d’amic, gràcies Marc. Conforme la pujada s’accentua, parlem menys, i al final no diem res de res. Arribem a Plaça Catalunya pel senglar, on encara trobem alguna coagra i algún pinatell. A la pujada fins a la diagonal,el borles i jo fem un atac sorpresa al lidl, pq volem guanyar-lo ni que sigui una vegada a la vida. Ni de conya! Ell, que no es pica mai, reacciona com una bèstia ferida i ens deixa amb ridícul. Abans de baixar la diagonal, necesito 10 minuts per recuperar-me del sprint, i el lidl fresc com una rosa el molt cabró. Baixada fantástica, tots anem a bon rtimillu, uns mes que d’altres. El lopes fot un front-flip per culpa de la única arrel mal posada de la trialera. S’aixeca com un campió, però diu que demà (o sigui avui) li fotrà mal tot.

Arribo a casa a les 23:15, dutxa, pijama, plat d’escudella amb carn d’olla, i al sobre.

ATPC a tots.

Publicat a Crònica Clàssica
3 comments on “Recuperacio de la Campana de dimarts by Keika
  1. tabac ha dit:

    PUTA MARE KEIKA, QUINES PERES QUE FOT LA JOHANSON!!!

  2. Anonymous ha dit:

    es un autentic SEX-SYMBOL!!!!

  3. issola ha dit:

    Quan parleu de que és un sex symbol a qui us referiu, al tabac, al keika o al johanson?

Deixa un comentari