Nit de serps i sexe by Lapi


21:00 al taller. Keika, Qka d’ort, el Multimarques (skoda, seat,peugeot, nissan, etc…) i Lapi

El senglar casi surt, vestit de qka i amb la bici de gala al taller, i que no pot sortir…que ha de portar al neng a urgencies que esta potant la primera papilla.
Entre el taller i el carril bici, ens trobem al Redbull, i al carril bici (imperdonable, pujar a buscar a una sola qka), Mad. Es fa entrega de material llumínic i tirem cap a…adivineu? el Sanatori!
La estrella de la ruta: Redbull tibant com un condenat al cap del grup per no tornar a quedar-se sol. Anava esbufegant i fotent uns crits molt irritants tota la hipica fins al Troncó. En un determinat moment que es va quedar sol, va tornar a cridar amb un tó evidentment de panic. I el Keika afegint llenya al foc, que si ara el porcs senglars tenen gana i ataquen, El qka d’ort al caminet sota el llac petit, que aqui hi han serps molt agresives,….A aquest nen li agrada l’adrenalina i sua redbull.. El qka d’ort, aprofitant una aturada, per beure aigua (si tal com sona) ens explica l’acudit dels dos naufrags a una illa deserta que volen sexe. Jo crec que ens vol anar preparant per si ens perdem…Acabem rient de valent i baixada a tota llet pel cami de sota paralel del troncó.
Sortida modélica.Vem fer 22 kms molt ben fets i sense incidents. A les 23 a casa.

Publicat a Crònica Clàssica

Deixa un comentari