l’ 1 x 1 by Nicky

Res de dolent nois, només una mica d’aigua i una mica de fred
chicos bien ,moral alta, la tropa està en perfecte estat, los esforzados de la ruta va donar el “callu”, i a tots ens ha quedat en la memoria la bellesa del paisatge de la Cerdanya , el CAPCIR i ……..la nena més maca de Formigueres……..ai……………quin suspir va fer l’Elies a mig dinar.

Cal dir que com ja es preveia la etapa de diumenge era per a tius de veritat,”patas negras” que no s’arronsen davant 4 gotes i 4ºC de temperatura…però si a les 8h a Matamala caient aigua a dojo ens diuen que acabariem al camping amb cara de felicitat i la satisfaccio de tenir els deures fets ,ja haguessim firmat.

el millor son sense dubte els farts de menjar que ens hem fotut,,perque pedalar es un rotllu i mes si fa pujada , però el que es jalar no ens n’hem saltat ni un.
el pitjor és que que ningú va recordar-se d’encarregar-li un anticicló al MOLINA i aixi ens ha anat, ,,,,,, aigua .

aqui va un 1×1 com el de RAC1:

Albert Ferrer : nenaza integral, no vol patir a les pujades perque es posa vermell com un prepuci.Si pogues asfaltaria camins amb la formigonera de COPCISA.
Keika : lo putu amu, expert en muntar viatges de grupus ben cohesionats , damunt la bici es resistent com un “toru” pero no porta banyes,,suposo
Sendu i Salla : uns experts en muntanya, quan nosaltres hi anem ells ja en tornen, Al Salla li flipen “las pastillas de colores”,al Sendu li posa calent matxacar-se amb altres matxaques que fan la marató en menys de 3 hores a 3’45 el kms….s’escalfa molt parlant de cronos, promitjos ,marques ,entrenus….
Madalenes: el nostre frikie tecnologic, porta de tot al manillar de la bici , al casc, a la orella…progressa adequadament pero necessita millorar
Capità enciam: una força de la natura , te unes cames que semblen pistons com els del seu Range Rover.es desviu per ajudar als demes aixi que hi ha un problema mecanic ,,,,encara estaria remenant l’SRAM del ironman…. es un 10 com a company.
Ironman: galactic ,puja com un crack, s’entrena com un crack, pedala com un crack, es cuida com un crack….el gendre que tota filla voldria per a la seva mare de ben plantat i educat que és.
Dani: constant , a cabezon no el guanya ningu i si ell diu que s’ha de pujar , es que es puja i punto encara que vagi cebollon i hagi de prendre’s una barrita.
Lapierre: l’expert en fer perdre grupus cohesionats,dissabte anava una mica de bolit perque va rebre xiulets(injustos) baixant de les Bulloses i hi havia mes tracks que barrets,,però finalment va poder restablir el contacte amb el satelit i la pantalla del GPS va tornar a funcionar com sempre.,,,de be
Tiet: encigalat , no va parar de fer-li fotos a la nena de Formigueres ,i va treure un llonguet de cansalada dalt el coll de la LLosa que tenia moltes mirades al damunt. hauria de fumar mes per a tornar a caminar com sempre ho ha fet.
Clua Matxete: un xic marieta , el van apodar Principe de Bequelair per les babutxes i pantalonets de trovador mediaval que duia , va posar-se uns pantys negres perque queien 4 gotes quan ell sempre ha anat amb “fandilles ” i la samarreta descordada..però segueix baixant com un coet,,perque porta una Santacruz.
Clua gran: xupa-rodes..quan et gires i et penses que fa estona que s’ha quedat te’l trobes alla darrera teu sense despenjar-se..no hi ha manera de que foti un pet pujant a la NON STOP si fa el mateix arrivarà dels primers
ELIES: marcianu , no es d’aquest planeta un catxondo integral que mesura les distancies en pous de glaç enlloc de kms..fa 1 any que no tocava la bici i amb el bici-ferro del frisach va tibar com un matxu els 2 dies,,,, li agraden molt les nenes i ben fet que fa.el que no es tronxi de riure amb ell es que te almorranes o mal de queixal.
Jordi Abad. el guapu , podria sortir amb l’Artur Mas al Polonia. elegant damunt i a baix de la bici, no aixeca mai la veu i sap perfectament a qui ha de seguir i a qui no, per això no es perd mai .un gentleman.
Putxi: obedient…si la jefa el deixés sortir cada setmana com a d’altres caminaria com una motu ,però fa molta bondat .Li encanta portar una andromina dalt del casc i fer videos de trialeres i flipa quan li explico les carreteres de muntanya que he fet i somia amb que el porti a fer-les aviat..coll de Pradell…de josa….
Sanitariu : un tros de pa, un enviat de Deu per fer el be a la Terra. està emprenyat amb el conseller Boi Ruiz, però la bici li serveix per a desconectar de la medicina…li va fer una punxada a l’Elies a l’esquena que no te preu…. no te mai un no per a ningu que necessita les seves atencions.imprescindible en el grupu.
NICKY: el que viu millor de tots ,entrena quan li dona la gana ,(sempre despres de plegar de la feina) està prim ,es educat ,te cultura i s’enrecorda del nom de tots els pobles , trencalls i corriols,, no folla mai ,,igual que tots els demés com va quedar prou clar ..eh marukes,???

be em sembla que no em deixo a ningu..be si
Qk d’ort: cagadubtes: fins a darrera hora no sabia si pujar o no , total que va gastar-se 50 leuros en betzina,peatges,dinar ,,per venir a mullar-se una estona per la Cerdanya però li va donar temps a embrutar la bici, la roba , i punxar una roda .cadascu fa el que vol i punto.Gracies pels maillots ,,que t’hem de pagar encara.

apa res mes ,LAPI jo vaig una colla de fotos , les posaré a un pendrive i la propera sortida de qkes de nit te’l porto,,.

JOSEP NICKY

Publicat a Crònica Clàssica

Deixa un comentari