Dijous de Vaga General by LapiJo també voto pel Keika,. Ahir ens va “preparar” la sortida mes divertida de l’any, plena de camins nous i trialeres suggerents, e inclus va fer una virguería de caiguda acrobática sense consequencies per animar mes el cotarro. El Matxete anava tan espitos que es va barallar amb una branca que li va deixar un tall a la cara i que el sanitariu va atendre sense llista d’espera. Per acabar, el Ironmen va fer tombarella pero com que te un “exoesquelet” de carboni i titani no dir ni ai!. Vem deixar al nene de Matadepera, Lopes, a prop de casa i tornada a l’hora programada mes contents que uns xinxus.

El cami nou, que era nou per tots menys pel que no va vindre, el lotiesu, el reservem per un altre dimarts, el presentarem en societat qualsevol dimarts per lligarlo a la trialera del farrell, que combinen molt be.

Aquest diumenge, qui volta per quí? El Tiet i jo teniem planejat, per cinquena vegada, ruta llargueta, o Valles Tour, o Sant Sebastia Montmajor, Guanta, etc…

A reveure.

lapi

Publicado en Cronica Clasica

Deja un comentario