dijous de Mandra…….. by Keika
Res, que el Tinick després de liarla parda organitzant una sortida a Castellar, Cristmas, Ponts de fusta i sopar al Viena, a última hora es raja…Bravo!

Jo tenia mandra tot lo dia, però el fet que el Sanitariu s’organitzés AMBILUSIO el dijous per anar amb bici no vaig saber dir que no. Total que a les 21:00 al taller amb la sopresa del Senglar vestit de qk! Allà el Matxete que esta de super Rodriguez, el qkdort que necesita anar amb bici per oblidar-se de les etiquetes, el Sanitariu vestit de primavera i jo mateix, amb la madra a sobre.

5 qks de ferro. Deixem manar el Senglar que per algu és fundador del grupu, anem direcció Viladecavalls, i en oblidem del rollo del Viena. Ell es dedica a buscar tooootes les pujades que trova. Pugem, pugem i pugem… El Senglar va poc en bici però “quien tuvo retuvo” el nanu seguéix estant fort de cullons. Les pujades em van perfecte per treure’m la mandra que porto. Pujades de trialeres, pujades de pista, pujades d’asfalt, pujades de pulsacions, pujades, pujades i mes pujades……cogum lou amb les putes pujades.

Total que arribem a Terrassa i volen anar a sopar al frnkfurt del 22 de juliol. Jo faig un amagu i dic…Adeu nens, vagi bé!!!! M’increpen, xiulen i m’insulten però necesito anar a casa perquè tinc MANDRA d’anar a sopar.

Publicado en Cronica Clasica

Deja un comentario