UN DIMARTS SENSE EL LAPIERRE

21.00 hores al taller. Arribem juntament amb el keika, la porta esta tancada. No se pq però no me mola quan la porta està tancada. Arriben: lydl, niki, machete, ironman, casi na!!!!! ja estic a punt d’abandonar…..no n’hi ha cap de normal.

pujem cap el carril polla i allà hi ha el lopes i el niki2 i el farell, segueix sense haver-hi gent normal. Anem fins la q8 i apareix el capita…..els aviso que seré una llosa, no em foten cas. Com que no hi ha el lapi hi ha hosties per manar, ningú vol……..al final decidim que mani el niki per evitar o que guii el machete o der una volta maria. Pujem fins la bolera i ja em treuen un troç considerable….arribo i els dic que foto el camp a casa….no em foten ni puto cas……pitjor per ells. Anem direcció al puto caganer…..el isma ha brenat llengua i no para de garlar. Ha fotut la ironman de nissa o niça o jo que se i es va fotre 3.800 metros de nada a mart obert, després 180 kmts de carretera a una mitja de 30 km/h i per acabar una marató. EL puta la marató l’acaba amb3,48 i queda el 300 de no se quans mils, jo me’l vaig mirant i penso que no entenc res…..tinc l’honort que diu que em fotrà de mochillero……no aguanta la meva lentitud….jajjajjaja. Vaig pujant amb dos que diuen que l’any que bé volen fotre la non stop…….no em deixen dir qui son.

pujo el caganer molt a poc a poc però dignament., fot una humitat del cagar, allà el niki m’explica la ruta i no entenc res i ni ganes….el keika i el isma em foten de tiets, pobrets ni suen……que si el coll de grua i que si gurugu…. de tant en tant somicu pensant amb el frisach……

Començem a baixar……aqui ja no he perdut tant….jejjejjje el lopes veu unes ulleres a terra i l’ironman les recull, diu que ens les tornarem cada dimarts…..se les prova i decideix que se les queda. EL lopes deixa anar una llagrimeta…… El niki-2 els hi fot una ullada de lluny i diu: si aquestes son bones, pesen 30 grams!!!!!! flipo!!!!!

bé, al final 22 kmts i no em trobat a faltar al lapierre.

atpc

Posted in Classic Story

Leave a Reply