MIMÍ….

8 bp. Em llevo fotent marranada, se que avui no será un bon dia….

Arribo a la bp i hi ha un munt de qk’s…..tres van amb la flaca que diu el tinick. Capità enciam, ironman i cannondalle sp es veu que van a fer ruta de xarnego. El canondale va amb unes sabates noves super quilles i de color blanc…..

De muntanya hi ha: lapierre, binston, keika (amb vestuari d’estiu), tinick, lo tiesu, borles i el que escriu.

La ruta es lo de menys, perquè em acabat fotent una puta volta maría. Jo que estic en el meu millor moment de forma he decididit anar-me fotent llets perquè no em sortien els peus de les cales. En total 6, totes en solitari perquè he volgut anar tota la ruta el últim i una que ha vist lo tiesu en directe tot pujant el pou del glaç. La diagonal anava a reventar de biciclistes que van a peu i no paren de fotre excuses, que si una branca se m’ha enganxat, que si em patina la roda, au vaaaaa…… el tinick que va amb tubeless i nooooooooooo es pinxa mai ha hagut de retirar-se sabeu perque????………per una punxada!!!! Lo tiesu fent gala de lo fort que està s’ha dedicat a aguantar la bici del tinick, mirant-se tota l’estona els braços i nan fent bola. Total que hem esmorzat al pou del glaç on allà he decidit que era el millor moment de retirar-se, pq per anar lúltim patint com un gos i anar-me fotent llets doncs millor anar cap a casa.

Només a valgut la pena l’hora d’esmorzar….. Avui era un dia de confessions…….no diré noms perquè es diu el pecat però no el pecador PERÒ!!!!!!!!!!!!! N’hi ha un que te una gata, si si una gata i que quan s’acaba de dutxar xiula (ell) i la gata es fot tonta i s’estarrufa…….el nom que ens ha costat molt de treure-li no el pensó dir perquè te nom de tia pija de cabaret. N’hi ha un altre que te un conill, pelut amb dents i un altre que te un rata peluda, també amb dents i a últimíssima hora ha confessat que va comprar una Corretja per passejar el puto hámster…si si com si fos un gos. Aquesta confessió ha sortit després que el de la gata digués que també tenia un Corretja per passejar-la. Que més…… ah si!!!! Hi ha una qk que es va pasar el dissapte a la tarda a la biblioteca!!!! Pero el pitjor es que va anar-hi a llegir revistes….no porno no….de bicis!!!!!!.

Lo tiesu no ha parat de parlar de LA NENA, quina nena? (dèiem), collons LA MEVA (deia ell…) que ja es una qk sense qk i lo tiesu la treu a passejar pel bosc amb bicicleta, pobreta…..el dia que vingui amb la resta se’n adonarà que també es pot sortir en bici per passejar per camins normals.

Posted in Classic Story

Leave a Reply