HISTORIAS DE LA PUTA MILI

el tema va anar aixi:

21:00 al taller. Està tancat. No me mola. Hi ha la qk d’ort, el peugeot (ex skoda), niki friki, sanitariu i qki. arribo i no veig el qki que s’enfada perquè em diu que amb la olor ja habia de saber que hi és, te raó….
Enfilem cap el puto carril bici, el niki va amb ell llum a modo pampalluga i el qki es fot nerviós, diu que li fotrà un mastegot i al final el nen la para. Allà al carril bici hi ha el madalenes, niki2, lopes, i el nanu nou. Apareix el mut amb la mateixa indumentaria que quan ve amb bici, pero sense casco (no es calvo) amb guants de llana i una samarreta lila molt lletja. Diu que ens seguirà corrent……..
Ningú vol manar, jo li dic al niki que anem a fer el janot. El qki va calent, fot dies que no surt i parla molt. EL putu mut va al nostre ritme. Anem tirant per allà el sanatori i arriben les primeres rampes de merda, pero de merda!!!! no te cap gràcia i començo a trovar a falta el lapierre. A peu del janot el madalenes em canvia el llum-pene del casco i m’en dona un que va molt rebé. Enfilem el janot a pas de tortuga, el peugeot va darrera meu i pobre no sap anar tant a poc a poc com jo. El qki es marca un zero puta mare. El niki diu que res que pujem una mica més i que fotem una trialera de baixada. EL putu mut segueix allà. Fotem més rampes de puta merda……i per fi fem trialera de baixada, el niki fot tap, sort que va amb la mérida, pq amb la bona fot més peus que lo tiesu. A darrera duc el madalenes que es com un xarnego perquè no sap baixar a poc a poc i amb classe com jo. Degut a la meva lentitud es marca un front flip de luxe pero com que precisament anava a poc a poc no es fa mal. A baix de la trialera el qk d’ort diu que pq no pedalem una mica més, avui s’ho està passant teta, de repent es fot a riure sol i diu que d’aqui una estona ens explicarà un acudit, no entenem res. El qki es fot amb tots i per tot, i l’agafa amb els que no me fet la mili. Només l’han fet ell i el qk d’ort i se les donen d’homes durs, però la realitat es que son uns vells de collons i antics i que rapapiejen cada dia mes. El putu mut no ens abandona. Fem ultim sprint fins la carretera i el molt cabron corra a 25 kmts/hora. El niki2 va de guais i li diu que lo que ha fet avui no serveix de res i que el que ha de fer es entrenar en pista. El mut que se li ha fotut la cara del mateix color lila de la samarreta no li diu res (pq es mut).

Arribo a casa i em foto dos llesques de pa amb tomaquet, fuet, formatge i tres cocretes. Un vaset de vi i un puret. No em cal ni follar.
Posted in Classic Story

Leave a Reply