dijous de Corb by Keika

A les 21:00 al taller.
Som Lapi, Senglar, Reflex, Ldl, Sanitariu, qkdort i  jo.
El Senglar ens diu que tirem i que quedem al carril bici, que ell ha de fer un tingladu amb tot de cotxes que té per allà. A la q8 arriba el Capità que ens diu que avui no està fi del tot.
El destí és la Roca del Corb. Tot xerrant anem pujant per la riera, les pedritxes i fins a la Torrota. L’últim troç el ldl fot una apretada que només el pot seguir el Capità, tot i anar tou. Li pregunto el ldl que em deixi les seves cames per la setmana que ve però em diu que no. Fem una mica de iaius explicant-li al Reflex on és la torrota, el pou de glaç, li expliquem perquè servia….total com que ell és un juve no en tenia ni papa de la hitòria d’aquestes contrades.
El Senglar intenta fer marranada però no li fotem cas….i pugem a la Roca del Corb. El qkdort no calla ni a sota l’aigua, ens explica moltes coses que a ningú li importen gens, però com que som bons nanus fem veure que ens l’escoltem. A dalt fot un airet boníssim, i alguns pensen amb la rebeca que s’han deixat a casa. Ens fotem el sopar mentre tothom a la ciutat està mirant Gran Hermano. El Sanitariu i el Reflex tenen una conversa interesantíssima  sobre tuppers, fiambreres i carmanyoles…..
Baixem la trialera, i el Reflex es comená a cagar amb el tiu de l’Scapa, que li ha canviat els reflectants per uns cuernus que li van mooolt bé a les trialeres.
Arribant a Les Pedritxes, a la cadena el Capità fot un front-flip directe amb el cap a terra. S’aixeca i fot un moviment rotatiu amb el coll i diu que li fot mal, però com que ell és de ferro colat tira avall. El Sanitariu li fa una recepta d’un Iborpufà abans d’anar a dormir.  Allà el Senglar té un dels seu cotxes aparcat al costat de la cadena, ningú enten com s’ho ha fet però agafa el cotxe i fot el camp.
Per acabar el Reflex s’acaba d’emprenyar amb els de l’scapa i punxa un altre cop, tot i el quit anti-pinxassu que el tenderu Miquel li va vendre per 40 lerus. El Lapi li fot un repàs a la bici i amb un moment li diu, que si els radis, que la cuberta, que els frens……Avall i a les 00:30 a casa, com estava previst.
Posted in Classic Story

Leave a Reply